kamperen

De plekken worden gemarkeerd door bomen, niet door nummers of perkjes

Het kampeerterrein aan het Lac de Veronne is glooiend en ruim, onder schaduwrijke loofbomen, met plateau’s boven de vallei en uitzicht op het water,  veldjes voor gezinnen waar de kinderen snel nieuwe vriendjes maken, en rustige plekken te midden van natuur. Een ding is zeker: aan het Lac de Veronne struikel je niet over de scheerlijnen van de buren.

Het middenterrein: gezinstent met een tentje voor de kinderen erbij
Plek in de vallei, achter de dijk, zonder elektra

Aan zwemwater
Het Lac de Veronne is het zwemmeer met natuurwater, met strand en groene oevers; achter het dijkje ligt de kleine visvijver, mooi omzoomd door wilgen.
Ook aan de visvijver zijn een paar kampeerplekken.

kunnen we al reserveren?

Reserveren is een aanrader, want het terrein is groot, maar de kampeerplekken zijn beperkt opdat iedereen royaal de ruimte heeft met volop privacy.
We hebben 70 kampeerplekken maar we benutten er maar 40 maximaal!
Bij aankomst krijg je een rondleiding en kun je kiezen uit de verschillende opties.
Heb je een voorkeur, geef die s.v.p. bij boeking door, we houden daar graag rekening mee.

Veel kampeerders komen terug, omdat ze de rust en ruimte zo op prijs stellen. Het zijn veelal de wat hoger opgeleide Nederlander, Engelsen, en sportieve Fransen.

Of helemaal vrij, ver van het sanitairgebouw, maar wel bij een kraantje

Auto-vrij
Het terrein is auto-vrij, na 23.00 uur is het er rustig, aan het Lac de Veronne schalt geen muziek, wat je hoort zijn de vogels, en soms een balkend reetje, of een grazend paard. Ook is er geen animatie- of recreatieteam, wel heb je de beschikking over de zeilbootjes en de roeiboot, zijn er leenfietsen, en mooie wandel- en fietsroutes met ingetekende kaartjes.

Kampeerplek bij het meer

Terras, brood en wifi
Op het terras is zeker wifi, maar ook op veel kampeerplekken. In het hoogseizoen kun je ’s ochtends op het terras brood en broodjes kopen, zo uit de oven.
Je kunt er heerlijk zitten aan het water, en een paar keer per week serveren we lekkere gerechtjes zodat je niet elke avond zelf hoeft te koken. Al is het natuurlijk ook heel leuk om bij een kampvuurtje (op het strand) zelf iets te maken. En in het Middeleeuwse vestingstadje Monpazier zijn bovendien volop restaurantjes

stuur mij een prijsopgave

Prijs per nacht in 2019 22/613/7 13/717/8 17/814/9
12 personen en plek 25,00 35,00 25,00
Extra persoon * 5,00 5,00 5,00
Kind 2 tot 4 jr 2,50 2,50 2,50
hond mee 5,00 5,00 5,00
Elektra per nacht 5,00 5,00 5,00
Koelkast per week 35,00 35,00 35,00
 * een kampeerplek is geschikt voor maximaal 6 personen

Prijs is inclusief: wifi; parking; toegang tot strand en zwemmeer, gebruik van zeil- en roeiboot; toegang tot visvijvertje, leenfiets; fiets- en wandelroutes; warm water en toiletpapier in sanitair

kampeerplek reserveren

We hopen je komende zomer (weer) te mogen begroeten!

vakantie aan een Frans meertje met paarden en pony's