guesthouse at the lake

Nieuw! Het guesthouse at the lake. Nu nog ‘under construction’ maar te huur vanaf 29 juni a.s.
Je hebt fantastisch uitzicht op het water (zie foto hierboven), vanaf de ruime veranda, vanuit de royale tuin èn vanuit het huis. En – anders dan bij de andere huisjes – het grenst aan het kampeergedeelte.
Sfeervol ingericht, deels met vintage meubels èn met de unieke, ‘zwevende’ Aquila-keuken van architect Kho-Liang-Ie met oven, koelkast en nespresso-apparaat. In de berging staan de wasmachine en droger. Het huis is geschikt voor 4 personen.

Indeling: slaapkamer met 2-persoonsbed (1.60 breed), slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, douche, toilet, zithoek, houtkachel, eettafel, keuken. Op de vloer antiek eiken pakket.

De royale veranda is ’s zomers heel aantrekkelijk om te gebruiken als living. ’s Winters is het huisje behaaglijk te verwarmen met de houtkachel (maar er zijn ook elektrische radiatoren).

Vanaf de veranda, vanuit de grote tuin maar ook vanuit de woonkamer en slaapkamer heb je fantastisch uitzicht op het Lac de Veronne. De grote tuin grenst bovendien aan het kampeergedeelte, zodat de kinderen snel contact maken met andere kinderen. Dankzij de beplanting heb je wel voldoende privacy.

Bij het Lac de Veronne verhuren we nog drie huisjes, op ‘Mouly’, de heuvel aan de overkant van het kampeergedeelte. Elk huisje is anders, net als ‘Lac de Veronne’ zelf: uniek in zijn soort.

In de vakanties kun je het huisje huren van zaterdag tot zaterdag. Daarbuiten kan het ook voor een lang weekeinde, een midweek en zelfs per nacht.

guesthouse at the lake;
van zaterdag tot zaterdag
prijs
per week
hoogseizoen
13/7-17/8
29/6-15/7
17/8-31/8
31/8-26/10
21/12-11/1
overige
weken
guesthouse at the lake 1.190,- 990,- 790,- 590,-
hond mee: 35,-
De bedden zijn voorzien van: dekbed, kussens, matrasbeschermer.
Prijzen zijn excl. linnengoed, stook- en schoonmaakkosten
Lakensets zijn te huur à 12,- per set.
Eindschoonmaak: 50,- maar je mag het ook zelf doen
Stookkosten: 8,- per mand hout, eerste mand gratis
Je hebt toegang tot het privé-meer (dus niet toegankelijk voor mensen van buiten Lac de Veronne), gebruik van roeiboot en optimistjes, leenfietsen, ingetekende route-kaartjes voor fiets- en wandeltochten
Exclusief en apart te reserveren: een pony- en paardactiviteit (zie bij paard & pony).

Heb je interesse? Stuur ons vrijblijvend een e-mail :
vakantie@lacdeveronne.com
of een whatsapp naar:
00 33 6 345 9 62 05
en je krijgt dezelfde dag antwoord.

vakantie aan een Frans meertje met paarden en pony's