guesthouse at the lake

vakantiehuis aan het water
gastenverblijf aan zwemwaterJe hebt fantastisch uitzicht op het water (zie foto hierboven), vanaf de ruime veranda, vanuit de royale tuin èn vanuit het huis. En – anders dan bij de andere huisjes – het grenst aan het kampeergedeelte.
Sfeervol ingericht, deels met vintage meubels èn met de unieke, ‘zwevende’ Aquila-keuken van architect Kho-Liang-Ie met oven, koelkast en nespresso-apparaat. In de berging staan de wasmachine en droger. Het huis is geschikt voor 4 personen.

Indeling: slaapkamer met 2-persoonsbed (1.60 breed), slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, douche, toilet, zithoek, houtkachel, eettafel, keuken. Op de vloer antiek eiken pakket.

De royale veranda is ’s zomers heel aantrekkelijk om te gebruiken als living.

Vanaf de veranda, vanuit de grote tuin maar ook vanuit de woonkamer en slaapkamer heb je fantastisch uitzicht op het Lac de Veronne. De grote tuin grenst bovendien aan het kampeergedeelte (alleen open in juli en augustus), zodat de kinderen snel contact maken met andere kinderen. Dankzij de beplanting heb je wel veel privacy.

Bij het Lac de Veronne verhuren we nog drie huisjes, op ‘Mouly’, de heuvel aan de overkant van het kampeergedeelte. Elk huisje is anders, net als ‘Lac de Veronne’ zelf: uniek in zijn soort.

In de schoolvakanties kun je het huisje huren van zaterdag tot zaterdag. Ben je niet gebonden aan die vakantieweken, dan kan je het ook voor een lang weekeinde, een midweek en zelfs per nacht huren.

vakantiehuis bij het Lac de Veronne, van zaterdag tot zaterdag
prijs
per week
hoogseizoen middenseizoen laagseizoen overige
10/7-21/8 26/6-10/7
21/8-11/9
03/4-26/6
11/9-7/11
18/12-8/1
Guesthouse at the Lake 1.190,- 990,- 790,- 590,-
hond mee: 35,-
De bedden zijn voorzien van: dekbed, kussens, matrasbeschermer, bedlinnen
Prijzen zijn excl. stook- en schoonmaakkosten
Eindschoonmaak: 50,- maar je mag het ook zelf doen
Je hebt toegang tot het privé-meer (dus niet toegankelijk voor mensen van buiten Lac de Veronne), gebruik van roeiboot en Optimistjes, leenfietsen, ingetekende route-kaartjes voor fiets- en wandeltochten

Heb je interesse? Stuur ons vrijblijvend een e-mail :
vakantie@lacdeveronne.com
of een whatsapp naar:
00 33 6 345 9 62 05
en je krijgt dezelfde dag antwoord.

vakantie aan een Frans meertje met paarden en bootjes