Mouly a Coté, 6-persoons

Nieuw!!! Mouly à Coté is een pas verworven huisje bij het Lac de Veronne.

Het ligt aan de overkant van het kampeerterrein, schuin tegenover de huisjes Mouly Première en Mouly Atelier. Dit jaar verhuren we Mouly à Coté voor het eerst. Zojuist gekocht van onze Franse buren die Bergerac verkiezen boven het platteland, zijn we het momenteel aan het restaureren en inrichten.

Een heerlijk ruim huis ‘en pierre‘: dikke muren van natuursteen, geheel volgens de traditionele bouw in de Dordogne, maar met een uitstraling alsof het zo uit de Provence is geplukt. Blikvanger in de zithoek is de grote antieke schouw.

Rechts de master bedroom, en links de zithoek met schouw. De drie kleine raampje daarboven zijn van de ‘torenkamer’


Bijna alles gelijkvloers:

 • entree
 • keuken (mèt de zwevende Kho Liang Ie keuken)
 • zithoek, met grote schouw en houtkachel
 • eethoek, met grote tafel voor 6 personen
 • serre
 • veranda
 • slaapkamer met 2-persoonsbed (1.60 breed)
 • slaapkamer met twee 1-persoonsbedden
 • badkamer met ligbad, wastafel, wasmachine
 • toilet
 • in de torenkamer: 3de slaapkamer met twee 1-persoonsbedden

 • Het ligt te midden van een grote tuin: aan de oostkant omzoomd door hagen zodat je privacy is gegarandeerd, en aan zowel de zuid- als de westkant weids uitzicht over de landerijen (en kleine wandelpaadjes waar we soms met de pony’s langs komen).

  Alle faciliteiten van het Lac de Veronne liggen onder handbereik: het fijne zwemmeer, de roeiboot en de zeilbootjes, een cursus met de pony’s en paarden, het gezellige terras aan het water, de tafeltennistafels, de leenfietsen en de wandel- en fietsroutes.

  Voor kinderen is het veilig en autovrij: ze lopen zo via de tuin in een minuutje naar het zwemmeer en zandstrandje, naar de ponyclub en de tafeltennistafels op het terras. Of ’s ochtends naar de bar voor verse croissantjes!

  De zuidwest kant van het vakantiehuisje ‘en pierre’ in zijn heerlijk ruime tuin


  Omdat we het nog maar pas in ons bezit hebben, beschikken we nu alleen nog over foto’s die onlangs (december) zijn gemaakt. Maar de foto’s geven een goed beeld van de ruimte en de privacy en de weidsheid. Binnenkort plaatsen we ook foto’s van het interieur, zodra we wat verder zijn met de restauratie en inrichting.

  In de vakanties kun je het huisje huren van zaterdag tot zaterdag. Daarbuiten kan het ook voor een lang weekeinde, een midweek en zelfs per nacht.

  vakantiehuis bij het Lac de Veronne, van zaterdag tot zaterdag
  prijs
  per week
  hoogseizoen middenseizoen laagseizoen overige
  10/7-21/8 26/6-10/7
  21/8-11/9
  3/4-26/6
  11/9- 7/11
  18/12-8/1
  Mouly à Coté 1.190,- 990,- 790,- 590,-
  hond mee: 35,-
  De bedden zijn voorzien van: dekbed, kussens, matrasbeschermer, bedlinnen
  Prijzen zijn excl. stook- en schoonmaakkosten
  Eindschoonmaak: 50,- maar je mag het ook zelf doen
  Stookkosten: 8,- per mand hout, eerste mand gratis
  Je hebt toegang tot het privé-meer (dus niet toegankelijk voor mensen van buiten Lac de Veronne), gebruik van roeiboot en optimistjes, leenfietsen, ingetekende route-kaartjes voor fiets- en wandeltochten
  Exclusief en apart te reserveren: een pony- en paardactiviteit (zie bij paard & pony).

  De plattegrond van het gehele kampeerterrein geeft een goed beeld van de ligging van de huisjes aan de overkant van het water, mèt nu ook het nieuwe Mouly à Coté.

  het gehele domein, met links de huisjes op Mouly en rechts het kampeergedeelte

  Wil je meer informatie, schrijf dan vrijblijvend een e-mail naar : vakantie@lacdeveronne.com en je krijgt per omgaande antwoord.

  vakantie aan een Frans meertje met paarden en bootjes