tenthuisje

“dit was de meest ontspannen kampeervakantie ooit”

Heerlijk tenthuisje met eigen douche en toilet!
Dit zeshoekige tenthuisje van Slingerland is perfect voor een zorgeloze vakantie aan het Lac de Veronne.
Met zijn houten wanden, veel ramen, openslaande deuren, een hoog dak van zeildoek met in de nok een lichtkoepel met ventilatie, biedt het volop ruimte aan een gezin van 4 personen.

interieur tenthuisje
keuken met inductie-kookplaat en koelkast
met douche en wc, warm en koud stromend water
Ingerichte keuken met warm en koud stromend water, inductie-kookplaat en koelkast.
Twee slaapvertrekken, gescheiden door een houten wand. Het ene met 2-persoonsbed (1.60 x 2 m), het andere met stapelbed. Zitje en eettafel in woonvertrek. Maar meestal zit je op het fijne terras natuurlijk, je kan met de zon meedraaien: ontbijten in de ochtendzon en later op de dag een aperitief in het avondzonnetje, en overdag voldoende schaduw van de loofbomen. Geschikt voor 4 personen, maar het is ruim genoeg voor met z’n vijven of zessen: zet er dan een eigen tentje naast.

Het tenthuisje beslaat 32m2 en staat op een houten vloer, vrij van de grond. Aan de voorkant zijn 2 openslaande deuren die uitkomen op het houten terras.
De tenthuisjes staan op het kampeergedeelte.

Prijs per week in het hoogseizoen: 890,- excl. eindschoonmaak maar die mag je ook zelf doen. Op de wisseldagen (zaterdagen) ontsmetten we de accommodaties volgens de corona-richtlijnen.

reserveer hier je tenthuisje

Reserveren? Wees er snel bij, want we hebben er maar drie!

Attentie: voor liefhebbers van prachtige herfstkleuren hebben we in oktober een speciale herfst-aanbieding: 490,- per week of 70,- per nacht (minimaal 3 nachten).
In een oase van groen geniet je nu van de paradijselijke rust aan het Lac de Veronne. De Dordogne is in de herfst een lust voor het oog: nog prachtig zonnig, maar met langere schaduwen en met bladeren die langzaam rood kleuren, de watertemperatuur in ons meer is nog uitstekend, en in de dorpjes is het gezellig op de marktjes met lokale produkten.

het tenthuisje met 2 slaapkamers, keuken, toilet en badkamer
tarieven 2022
tenthuisje aan het Lac de Veronne
van zaterdag tot zaterdag
tent-
huisje
zomer-
vakantie
zomer-
vakantie
meivakantie
herfstvakantie
16/7-20/8 02/07-16/7
20/08-03/9
23/04-14/05
08/10-05/11
prijs per week 890,- 690,- 490,-
hond mee: 35,-
De bedden zijn voorzien van: dekbed, kussens, matrasbeschermer, bedlinnen
Prijzen zijn excl. stook- en schoonmaakkosten
Eindschoonmaak: 35,- maar je mag het ook zelf doen
Bij code rood of oranje (dus als reizen niet mag vanwege de pandemie) krijg je het reeds betaalde terug. Annuleer je terwijl er wel gereisd mag worden, dan is het een zaak voor je annuleringsverzekering
Je hebt toegang tot het privé-meer (dus niet toegankelijk voor mensen van buiten Lac de Veronne), gebruik van roeiboot en optimistjes, leenfietsen, ingetekende route-kaartjes voor fiets- en wandeltochten

Exclusief en apart te reserveren: een pony- en paardactiviteit
(zie bij paard & pony)

vakantie aan een Frans meertje met paarden en bootjes