wie wij zijn

Lac de Veronne bestaat al ruim 40 jaar en is de bakermat van reisorganistatie France Individuelle.

Richard Smeets is de oprichter. Hij startte destijds met paardrijtochten vanuit het Lac de Veronne, en daaruit ontstonden de fiets- en wandeltochten die we nog altijd via France Individuelle organiseren: www.france-individuelle.com

De camping en de paard- en pony-cursussen worden geleid door Richard Smeets zelf en Margot Boetes. Het kampeergedeelte is open van half juni tot half september. De huisjes kun je het gehele jaar huren, en ook de paard- en ponylessen worden het hele jaar gegeven. In de zomer, maar ook in najaar, winter en lente kent de Dordogne een heerlijk klimaat.
Zie voor een impressie van de cursus in de mei-vakantie de foto’s in de blog:
plezier met paarden in de meivakantie (3)
en
plezier met paarden in de meivakantie (2)
Wil je meer informatie, schrijf vrijblijvend een e-mail naar vakantie@lacdeveronne.com of gebruik de contactknop en je krijgt per omgaande antwoord.

De sfeer is informeel. De camping is zonder toeters en bellen. Het is er rustig. Er is geen animatieteam. Het terrein is autovrij. Veel kampeerders, huurders en cursisten komen terug omdat ze het ongedwongene en de atmosfeer aan het natuurmeertje en met de paarden zo prettig vinden.
De vakantiehuisjes zijn ook buiten het zomerseizoen te huur: www.vakantiehuisjedordogne.nl

vakantie aan een Frans meertje met paarden en bootjes