vlot bouwen, balans oefenen

Geïnspireerd door de film Ostwind wil ik komende zomer balans-oefeningen op een vlot gaan doen.
Dus nu heb ik een combinatie bedacht:
eerst organiseren we een workshop ‘vlot bouwen’ voor alle leeftijden onder begeleiding van een professionele Nederlandse vlotbouwer. En als er dan één of meerdere vlotten gemaakt zijn, kunnen we die mooi gebruiken bij een cursus met de paarden en pony’s. Hoe lijkt jullie dat? Zijn er liefhebbers voor een workshop ‘vlot bouwen’? Dan ga ik afspraken maken met de begeleider.
De weken 24 – 31 juli en 31 juli – 7 augustus lijken me daar het meest geschikt voor.

Hier een paar ‘stills’ uit de trailer van Ostwind:


zie voor de trailer Ostwind: https://www.youtube.com/watch?v=PoAOW84rxoY

p.s. zo’n leuk vlot in de visvijver lijkt me ook heel relaxed: stoeltje erop, boekje mee, glaasje drinken, en dan wat ronddobberen in alle rust